Imager on digitaalinen

Digitaalisuus on kaikkialla ja se näkyy myös meidän tuotannoissamme. Me teemme toiminnallisia ja visuaalisia työkaluja, jotka ajavat brandiä ja myyntiä eteenpäin. Mikseivät toiminnalliset asiat voi siis olla samaan aikaan myös hyvän näköisiä?
Imager verkkopalvelut

Verkko-palvelut

Älä unohda tärkeintä! Verkkonäkyvyys on olennainen osa markkinointia ja viestintää. Verkkopalvelu on muutakin kuin pelkkä sivusto. Sivusto ja verkkopalvelut ovat tänä päivänä käyntikortti kaikkeen tekemiseen.
Imager myynnin työkalut ja konfiguraattorit

Myynnin työkalut

Myynnin työkalut helpottavat ja tehostavat myyntiä. Investointi myyntiin on investointi kasvuun. Tehdään sinullekin työkalu joka puree sinun asiakaskuntaasi.
Imager UI/UX

Käyttöliittymällä ja -kokemuksella on väliä

Sivustojen ja sovellusten suosio nojautuu vahvasti niiden käytettävyyteen. Miksi emme siis aina toteuttaisi käyttäjäystävällisiä sivustoja ja sovelluksia? Jotta pohjatekniikasta ja palvelusta saadaan kaikki irti, pitää myös käyttöliittymän toimia samalla tasolla.
Imager Mobiili / Sovellukset

Mobiilisti vahvalla otteella

Mobiili kulkee mukana ja on avain ihmisten tavoittamiseen ajasta ja paikasta riippumatta. Meillä on hyvä näkemys siitä miten luoda toimivia ratkaisuja mobiilialustalle laadukkaasti ja toimivalla sisällöllä. Eikä mobiili ole vain Appseja - se on usein jotain ihan muuta. 
Imager verkkonäkyvyys

Näy  verkossa

Kampanjasivustot, -kilpailut ja bannerit; kaikki verkkoviestintä ja -kampanjamateriaali löytyy saman katon alta. Suunnittelemme ja toteutamme bannerit, kilpailut ja pelit kaikkiin mainosmedioihin.

Kysy meiltä kaikkia näitä...

- Myyntityökalut

- Konfiguraattorit

- www-sivustot

- Käyttöliittymät

- Kauppapaikat

- Mobiilisovellukset

- Presentaatiot

- Käyttöohjeet

- Pelit ja kilpailut

- Infopisteet

- Web kamppanjat

- 3D-ratkaisut