Imager Oy | Rautatienkatu 13 C | 15110 Lahti | +358-3-589 9040 |

Yritys

Imagerin palveluiden perustana on tuottaa digitaalista mediaa persoonallisella ja rikkaalla sisällöllä varustettuna

Palvelumme kattavat monia eri osa-alueita ja näiden avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajoja kokonaisuuksia kaikille mediaformaateille - DVD:stä painotuotteisiin, samaa materiaalia hyödyntäen.

 

Imager Oy

Olemme lahtelainen digitaalisen median tuotantoyhtiö. Meille digitaalinen media tarkoittaa digitaalisesti tuotettua mediasisältöä, jota voidaan helposti soveltaa eri mediaformaateissa. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja on työntekijöiden omistama - tämä ilmenee myös sitoutumisena asiakkaidemme hyväksi.

Tarjoamme monipuolisia personoituja ratkaisuja asiakkaidemme markkinoinnin ja viestinnän tueksi. Kattavan palvelupaletin avulla pystymme tuottamaan laajojakin sisältökokonaisuuksia. Tämän lisäksi teemme paljon digitaalisen median osatuotantoja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Olemme erikoistuneet nykyaikaisten 3d-työkalujen joustavaan hyödyntämiseen kaikessa tuotannossa.

Nuorekas ja käytännönläheinen toimintatapamme on ylpeyden aihe, jota haluamme vaalia. Pyrimme syventymään aina huolella asiakkaan tarpeisiin ja tarjoamme niihin parasta mahdollista ratkaisua, laadusta tinkimättä. Meillä on laaja-alainen kokemus monista eri toimialueista aina perinteisistä teollisuudenaloista koko ajan elävään kuluttajamarkkinointiin asti.

Tarjoamme palveluita niin mainostoimistoille, tuotantoyhtiöille, uusmediatoimistoille kuin muillekin digitaalisen median palveluita kaipaaville yrityksille ja yhteisöille.

Kuvia toimistolta

Neuvotteluhuone ja oleskelutila Toimisto sisältä Toimisto ulkoapäin
 
Takaisin
 

Imager Oy

Digitaalisen median ammattilainen