Imager Oy | Rautatienkatu 13 C | 15110 Lahti | +358-3-589 9040 |

Tehtyä

Vuosien saatossa olemme ehtineet toteuttaa monenlaisia tuotantoja, joihin pääsee nyt tutustumaan tarkemmin.

Mikäli idealamppu syttyy näitä selaillessa, niin ota yhteyttä ja voimme yhdessä tehdä ideasta totta!

 

Karlux markkinointimateriaalit

Karlux Karlux seinävalaisin

Karlux on perinteikäs suomalainen perheyritys, joka valmistaa ulkovalaisimia moneen käyttöön.Toiminnalla on pitkät perinteet jo yli 20 vuoden takaa. Tuotemallisto ja yrityksen palvelut ovat kehittyneet aina pikku hiljaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.

Yrityksen kokoajan laajentuva tuotemallisto sekä jatkuva tuotekehitys toivat mukanaan markkinoinnillisia haasteita. Tuotemäärä oli kasvanut muutamasta perusmallista useaan kymmeneen malliin ja näiden erilaisiin variaatioihin.

Uusi ajattelu luo uudet mahdollisuudet

Karlux tuotekansiokuvia

Tuotemalliston kokonaisajattelulla ei ollut ennen suurta merkitystä, mutta keväällä 2007 Karluxilla huomattiin sen tarve kysynnän ja toiminnan kasvaessa. Nyt kun tuotantokin oli saatu nykyaikaistettua uusien toimitilojen myötä, päätettiin ryhtyä uudistamaan markkinoinnillista puolta ja myyntimateriaalia.

Karlux www-sivusto

Imagerin kanssa luotiin suunnitelma tuotemalliston ja yrityksen ilmeen virtaviivaistamisesta. Loimme yhdessä uuden tuotekoodiston, tuoteperheisiin tukevan ajattelumallin sekä nykyaikaistimme graafista ilmettä. Tarkoituksena näillä toimilla oli erottua selkeästi muista alan toimijoista ja kilpailijoista.

Markkinointimateriaalien uudistus toteutettiin vaiheittain alkaen keväällä 2007 ja viimeisin suurempi uudistus saatiin valmiiksi keväällä 2008 kun Karluxin uusittu www-sivusto julkaistiin.

Saavutetut hyödyt ja tulokset

Karluxin tapauksessa saavutettiin suurta etua siitä, että asiakas otti meidät mukaan jo markkinointiponnistelujen suunnitteluvaiheessa. Pystyimme antamaan ideoita halutunlaisen viestin läpimenoon sekä autoimme asiakasta valitsemaan oikeat välineet sanoman toteuttamiseen budjetin rajoissa.

Karlux valaisimia

Lopputuotteet ovat nostaneet Karluxin profiilia ja tunnettuutta potentiaalisten uusien asiakkaisen sekä vanhojen luottoasiakkaidenkin silmissä. Voidaankin sanoa, että markkinointimateriaalien uusimisella saavutettiin haluttu lopputulos - laadukkaat valaisimet saivat arvoisensa laadukkaan ulkoasun!

Asiakkaan suusta

"Siitä hetkestä kun astuin Imagerin ovikynnyksen yli tuntui, että tässä on tekijät meidän kotisivuille."

"Samanhenkistä idearikasta ja mutkattomia ammattilaisia omalla sarallaan ja joiden kanssa tuli heti toimeen. Tämä tiimi on tuonut Karlux Oy:n ajattelutapaan ja yrityksen kehittämiseen aivan uutta näkökantaa."

"Yrityksen ilme uudistui täysin nykyvaatimusten mukaiseksi ja meille löytyi omat värit (musta, keltainen) joita toistamme yrityksen kaikessa tekemisessä. Oman identiteetin (värimaailma jne) löytyessä myöskin yrityksen kehitys sai aivan uutta puhtia ylöspäin."

"Mielestäni Imagerin tiimi loi omilla visioillaan, näkemyksillään nyky Karluxin ilmeen-työkalut, joiden avulla Karluxia on hyvä viedä eteenpäin."

Juha-Pekka Karjalainen
Toimitusjohtaja / Karlux Oy

 
 

Asiakkaalle tuotettiin

  • Graafisen ilmeen päivitys
  • Ilmoitukset
  • Tuote-etiketit
  • Tuotekansio
  • Tuotekuvat
  • Tuotekoodiston uusiminen
  • Multimedia presentaatio
  • Www-sivusto
 
 

Kiinnostuitko tuotannostamme?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme sekä autamme teitä valitsemaan oikeat markkinointiratkaisut tarpeisiinne.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme

 
 
Takaisin
 

Imager Oy

Digitaalisen median ammattilainen