Imager Oy | Rautatienkatu 13 C | 15110 Lahti | +358-3-589 9040 |

Tehtyä

Vuosien saatossa olemme ehtineet toteuttaa monenlaisia tuotantoja, joihin pääsee nyt tutustumaan tarkemmin.

Mikäli idealamppu syttyy näitä selaillessa, niin ota yhteyttä ja voimme yhdessä tehdä ideasta totta!

 

Lahti Infokioski

Lahden Tilakeskus tilasi Suurmäen huipulle sijoitettavaksi Lahti ja Urheilukeskus aiheisen interaktiivisen infokioskin, jonka kokonaisvaltaisesta toteutuksesta vastasi Imager Oy.

Sisältö

Mainoskuvituksia

Infokioski esittelee Lahtea ja Urhei­lukeskusta havainnollisesti viidellä eri kielellä Suurmäen huipulta avautuvien upeiden näkymien ohessa. Kioskin avulla kävijä pääsee tutustumaan niin Lahden erilaisiin nähtävyyksiin, ajan­tasaisiin menovinkkeihin kuin Urhei­lukeskuksen palveluihinkin.

Lahti esittäytyy tiiviillä tietopaketilla sekä nähtävyyksien esittelyllä yhteys­tietoineen ja aukiolo-aikoineen. Käyttäjä voi myös helposti tutustua Lahden ajantasaiseen tapahtumatar­jontaan samaisen infokioskin välityk­sellä. Urheilukeskuksesta löytyy monenlaista suorituspaikkaa ja palvelua joiden kaikkien tiedot kävijän on helppo löytää informatiivi­sessa ja mielenkiintoisessa käyttöym­päristössä.

Tiesitkö muuten että urheilukeskuk­sessa on käytössä yhteislippu, jolla pääset tutustumaan niin hyppyrimä­kiin, hiihtohissiin kuin hiihtomuseoonkin? Kattava kartta palveluineen Lahden seudusta viimeistelee matkailijan info-paketin.

 

Käyttöliittymä, käytettävyys

Interaktiivisen infokioskin toteutuksessa täytyy huomioida myös monia käytettävyyteen liittyviä seikkoja alkaen aina käyttöympäristöstä, käyttäjistä, informaation esitystapoihin. Käyttäjäkokemuksen kannalta olennaista on antaa käyttäjälle palautetta valinnoista, siis aitoa interaktiota, olipa sitten kyse yksinkertaisesta napista tai kokovertailu-ominaisuudesta. Informaation omaksumiseen ja käytettävyyteen vaikuttaa paljon asioiden jäsentely ja tiedon esittäminen käyttäjälle. Tekstin tulee olla sopivan kokoista, kontrastia on oltava tarpeeksi ja tekstin tulee ennenkaikkea olla käyttäjän omalla kielellä. Infokioski onkin toteutettu viidellä eri kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi, jotta se palvelisi mahdollisimman suurta käyttäjäkuntaa.

Käyttöympäristön huomioon ottaminen näkyy käytettävissä tekniikoissa, suurina katselukulmina, ruudun kokoina jne. Suuren ryhmän käyttäessä kioskia, myös muut kuin vain sen hetkinen käyttäjä voivat ammentaa tietoa viereltä tai kauempaa.

Ylläpito

Infokioski on täysin etähallittava internet-yhteyden yli niin sovelluksen kuin allaolevan käyttöjärjestelmänkin ylläpidon kannalta. Infokioski on myös ohjelmoitu sammuttamaan itsensä aukiolo-aikojen ulkopuoliseksi ajaksi, säästäen näin virtaa ja pidentäen laitteiston käyttöikää.

Infokioskituotantoja

Vuosien varrella olemme toteuttaneet moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen ja tilanteeseen soveltuvia infokioski-ratkaisuja. Infokioskit kosketusnäyttöineen antavat uudenlaisia ja monipuolisempia keinoja asioiden esittelylle. Tutkimuksien mukaan kokemukset parantavat huomattavasti muistijäljen syntymistä tavanomaisen seuraamisen ja näkemisen sijasta.

Karlux

Karlux

Karlux

Karlux

Karlux

Karlux

Wärtsilä

Wärtsilä Senitec

Wärtsilä

Wärtsilä Senitec

Wärtsilä

Wärtsilä Senitec

Uponor

Uponor Ammattilaisten Järjestelmäratkaisut

Uponor

Uponor Ammattilaisten Järjestelmäratkaisut

Uponor

Uponor Ammattilaisten Järjestelmäratkaisut

Karlux

Yritysesittelyn ja tuotekatalogin yhdistelmä, jonka avulla messuilla voidaan esitellä toimintaa ja tuotteita silloinkin kun henkilöstö ei kävijää muuten voi palvella.

Wärtsilä

Wärtsilä Senitec tuotteiden ja teknologian esittely messuilla interaktiivisen sovelluksen ja kosketusnäytön avulla.

Raskaan teollisuuden tuotteita voi esitellä myös vanhan 'push'-tyylin sijasta 'tutki ja tutustu'-tyylillä, jolloin käyttäjä kokee asiat eikä vain näe.

Uponor

Uponor ammattilaisten järjestelmäratkaisut toimii presentointityökaluna koulutustilaisuuksissa ja järjestelmien havainnollistamistyökaluna messukäytössä. Sisältö kattaa kaikki valitun toimialasegmentin tuotteet saman graafisen käyttöliittymän alla. Interaktiivisella sisällöllä pyrittiin selkeyttämään vaikeasti hahmotettavia tuotteita ja rakenneratkaisuja.

Startex

Infokioski Startex

Messukäyttöön toteutettu yksilöllinen infokioski, jossa vuoroin käytössä interaktiiviset tuotekatalogi-, Start Griptape -sovellukset sekä Start Dopewipe Snowboard 3d-peli.

Tuotekatalogista löytyvät kaikki Startin tuotteet helposti löydettävässä muodossa. Start Griptape-sovellus opastaa tuotteen asennuksessa kirjaimellisesti kädestä pitäen. Dopewipe Snowboard -peli tutustuttaa nuoren käyttäjäkunnan Startin tuotteisiin.

Lahti INFO

Lahden kaupunki ja Lahti region Oy avasivat yhteisen kaupunki-infon kauppakeskus Trioon, johon Imager Oy toteutti interaktiivisen infokioskin palvelemaan kaupunkilaisia ja matkailijoita.

 
 

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • Myynninedistäminen
  • Viihde
  • Informaatiopisteet
  • Myyntipisteet
 

Kiinnostuitko tuotannostamme?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme sekä autamme teitä valitsemaan oikeat markkinointiratkaisut tarpeisiinne.

 
 

Tutustu tarkemmin palveluihimme

 
 
Takaisin
 

Imager Oy

Digitaalisen median ammattilainen